Eten en Drinken

Eten en Drinken op Camping Julianahoeve

Foodcourt 42 Snacks | IJs | Spelen

Soms heb je gewoon even geen inspiratie om zelf iets te koken. Stap dan binnen bij Foodcourt 42 voor een lekkere en gemakkelijke maaltijd. Bij het zien van de uitgebreide kaart loopt het water je al in de mond. Je bestelt via het selfserviceconcept, rekent af en op de schermen kun je volgen of je bestelling eraan komt. Je kan het ter plekke opeten of meenemen. Goed geregeld!

Restaurant Eb & Vloed Eten | Drinken | Lounge

Kom genieten van de heerlijke (streek)gerechten die de koks met liefde voor jullie bereiden. Zo zijn er regelmatig nieuwe gerechten die jullie kunnen uitproberen. Drink een drankje aan de bar, of plof neer op een van de banken in de loungehoek onder het genot van een lekker bakje koffie. Op zonnige dagen zit je nergens beter dan op het terras!

ZuidZuidWest

Na een heerlijk dagje op het strand zoek je natuurlijk de gezelligheid op van Strandpaviljoen ZuidZuidWest. Strijk neer op het zonnige terras en geniet van lokale streekgerechten, een verfrissend drankje en een prachtig uitzicht. 

Fritureluur | Serooskerke

Voor de allerlekkerste burgers van Schouwen- Duiveland en omstreken ga je naar Fritureluur. Hier kun je ook terecht voor lekkere snacks, frites, ijs en milkshakes.

www.fritureluur.nl